17., 18. og 19. august i Aalborg

Forside

starcade


Danmarks største gamingfestival!

17., 18. og 19. august i Aalborg Kongres & Kultur Center.

FRI ENTRÉ for gæster 

News

Throne of Gamers 08 august 2018 Med knap to uger til Starcade Festival begynder det at gå hurtigt med at få de sidste detaljer på plads. I dag kan vi med glæde fortælle vores Lan-deltagere, der har tænkt sig at være med i turneringerne, at der nu er ekstra guf at konkurrere om: Coolshop.dk har flottet sig og skaffet flere præmier til vinderne af CS:GO og Hearthstone: de super lækre DON ONE gamerstole! I skrivende stund er der solgt lige under halvdelen af billetterne til Starcade Lan, og der er altså stadig plads til jer, der ikke har sikret jer billetten - men måske ikke længe endnu.
Mountain Dew præsenterer unik Rocket League turnering 17 juli 2018 For første gang nogensinde får amatørspillere chancen for at spille Rocket League ombord i ’Big Betty’, verdens første esport-truck. Den ny-oprettede Game Fuel League bliver en turnering med et højt konkurrenceniveau og en præmie som ingen andre, der giver spillerne muligheden for at bryde igennem i de store ligaer og konkurrere som de professionelle. Meld dig til og få chancen for at vinde en tur til den internationale finale i England, hvor der dystes om en bootcamp med Team Dignitas - eller mød op som publikum til finale-arrangementet i Big Betty på pladsen foran AKKC d. 18. august.
Flere aktiviteter til Lan 11 juli 2018 Du troede måske, at Starcade Lan, på den fedeste lokation i Aalborg, ikke kunne blive vildere – men du tog fejl! Vi arbejder stadig videre med at planlægge alskens sjov og ballade, for at sikre dig en oplevelse, du vil huske. Få ekstra hype omkring dine super plays i finalen, hvor vi streamer kampene med shoutcaster på! Det betyder, at finalekampene bliver vist på vores Starcade esport stream på twitch, mens vores entusiastiske kommentatorer forklarer hvad der sker og hvorfor det er FEDT! For at sikre dig den bedste vej frem mod finalerne, har vi også sørget for lidt trænings-muligheder. Der vil være mulighed for feedback både i League of Legends og CS:GO takket være trænere fra AaB esport.
Early Bird til Lan 26 juni 2018 Starcade er klar til at lancere det første Lan-party i Aalborg Kongres og Kultur Center, og med hjælp fra LejEtLan.dk og SwiftHosting.dk sikrer vi at kvaliteten er i top! Der bliver hygge, konkurrence og endda mulighed for at købe god mad. Alt i alt er der lagt op til en episk weekend! Det vil vi gerne fejre og derfor er der nu EARLY BIRD PRIS på billetter til vores Lan. Indtil d. 5/7 koster billetten kun 399,- Læs mere og køb billet her: www.starcade.dk/forside/lan
3 FIFA turneringer til Starcade 2018 23 maj 2018 Når Starcade slår dørene op til AKKC d. 17. til 19. august vil der være mulighed for at opleve esport helt tæt på til en af vores 3 store FIFA turneringer! Der er noget for enhver smag - du kan deltage alene eller sammen med en ven, du kan føre dit yndlingshold til tops eller du kan nøjes med at lure nogle gode tricks fra stjernernes spillestil. Deltagere i turneringerne kan sikre sig lækkert gear og pengepræmier på op til 10.000 kroner!
Et læskende partnerskab! 04 maj 2018 Mountain Dew sørger for, at I får slukket tørsten efter vilde oplevelser, når I besøger Starcade 2018. det er ikke kun småting der er i støbeskeen, vi snakker tonstunge oplevelser her, det bliver one of a kind!

Hovedpartner