Siden er under opbygning... Vi games ved!

Jacob "Pimp" Winneche

Mød Jacob "Pimp" Winneche til Starcade!

Kom og mød en vaskeægte, professionel CS:GO spiller, når Jacob ”Pimp” Winneche gæster festivalen!

Læs mere om ham nederst på siden.

Siden her opdateres med specifikt program, så snart dette er på plads.  


 

  •   Kom til foredrag

Der er masser af spændende historier at hente, på trods af, at Winneche 'kun' er i starten af tyverne - hør alt om livet som professionel esportspiller og videre frem.

Han kommer i korte træk til at tale om livet i e-sport, hvordan en hverdag som fuldtidsnørd ser ud, samt kommer ind på mange af de spændende aspekter der er ved at have computerspil som en levevej. Alt fra hvordan man dealer med sine forældre, hvordan man håndtere presset fra venner, fans og arbejdsgiver, til hvilke ofre man nødvendigvis må tage for at nå til toppen. Kort sagt, en god fortælling om Pimps liv og erfaringer som professionel spiller de seneste 7 år.

  • Test dine skills mod en topspiller

Du kan også udfordre Pimp, når vi sætter op til at køre klassiske 1v1 dueller i CS:GO på Aim_map. 

  • Køb merchandise 

 Pimp udvider sit brand med salg af merchandise, blandt andet t-shirts og hoodies, som du naturligvis kan få fingre i til festivalen. 

 

Pimp har spillet professionelt igennem flere år for imponerende hold som Copenhagen Wolves, Team Liquid, SK Gaming og Team Dignitas.

Han er lige nu streamer hos Team Dignitas, og bruger blandt andet sin stream til at give sine følgere spiltips og -tricks.

Han er oprindeligt fra Gistrup og er et fremragende eksempel på det nordjyske spiltalent – det kan kun antages at der vil komme endnu flere professionelle gamere af høj klasse herfra med den store vækst af esport-foreninger, esport–uddannelser og naturligvis Starcade, der kan skærpe interessen yderligere.