Siden er under opbygning... Vi games ved!

Spiludvikling

Spiludvikling

Spiludvikling er det felt der dækker hele processen ved at lave et spil - fra idé og konceptualisering til grafisk design, programmering, lyd og udgivelse.

Spiludvikling kombinerer således kompetencer fra både matematik, logik, psykologi, økonomi, kunst, teknologi og mere i et dynamisk felt der hele tiden er i udvikling. 

Til Starcade har du flere vinduer ind i spiludviklingens spraglede verden:


 

Kom helt tæt på spilbranchen!

På Game Scope expo kan du møde spiludviklere ansigt til ansigt, prøve deres spil og få indsigt i hvordan deres proces er. Spillene, der vises frem, er på forskellige stadier i udviklingen, og præsenteres fra firmaer i forskellige størrelser, hvilket giver dig en bred fornemmelse for branchen.

Du kan læse mere om expo og hvad der udstilles her

Bliv inspireret og lær noget nyt!

Gamescope konferencen gør dig klogere på flere forskellige elementer i spiludvikling. Der fokuseres på talere som kan udbygge din viden og kompetencer indenfor bl.a. design, lyd, planlægning og forretning. Konferencen er gratis for alle, men særligt udviklere, studerende eller andre der arbejder i feltet kan få gavn af at lytte med.

Programmet for årets konference finder du her.  

Bliv the next big thing eller opdag det nyeste nye! 

DM i Spiludvikling afvikles d. 18 august og er en konkurrence for alle der brænder for spiludvikling. Med en kategori for Teens (under 19 år) og en Free For All har du chance for at se branchens nye talenter, både unge som gamle. Hvis du selv er i gang med at lave et spil, kan du også deltage i konkurrencen og se, om du kan vinde æren, en super lækker skærm og andet svedigt udstyr! Der er mulighed for tilmelding af spil indtil 1. juli.  

Læs mere om vilkårene og tilmeld dit spil her

Unge og spiludvikling! 

Til Starcade Festival kan de unge mennesker blive introduceret for spil fra andre perspektiver end 'bare' at sidde og spille dem. 

Skolen i Spil deltager med foredragsholder Tore Kjellow, der taler på konferencen om spil og læring, og hvordan man kan bruge computerspil som en del af undervisningen. Resten af weekenden kan du finde ham på deres stand til en helt sikkert inspirerende snak. 

MakerCamp deltager også med en stand, hvor du kan få en smagsprøve på deres spændende robotbyggerier inden næste camp.

Læs mere om spiludvikling for unge her

Hovedpartner