Siden er under opbygning... Vi games ved!

Hotelpartner

Sov godt til Starcade - book værelse på Scandic Hotels 

 Starcade Festival sikrer aftale med Scandic Hotels for at skaffe de bedste faciliteter til vores overnattende konferencetalere, spiludviklere og gæster! Du kan nu få en fordelagtig pris på overnatning med morgenmad på Scandic Aalborg City.

Hvis du gerne vil sove godt under Starcade, kan du booke et værelse via hjemmesiden www.scandichotels.dk - brug rabatkoden: BSTA160818 for at få Starcade pris!

Det er også muligt at sende en mail til aalborgcity@scandichotels.dk, hvor ovenstående booking kode skrives i mailen.  

  


 

Om Scandic Aalborg City

Du vil straks føle dig hjemme i et af de 168 moderne og komfortable værelser og suiter, der alle er indrettet med skandinavisk design. Værelserne på hotellets øverste etager har en fantastisk udsigt over Aalborg by. Mød dine venner eller kolleger til en drink i den hyggelige lobbybar, eller forbered dig til dagens gaming-session, mens du nyder en kop kaffe eller te.

Efter en lang dag til Starcade kan du lade op og stresse af i fitnessrummet, hvor du finder moderne udstyr, der passer til alle slags workout. Ankommer du i bil, finder du en offentlig parkeringsplads foran hotellet, såvel som en aflåst og overvåget parkeringskælder under hotellet. Vil du udforske Aalborg på to hjul? Lån en cykel i receptionen og få en sjov og udfordrende dag.


Om Scandic Hotels

Scandic er Nordens største hotelkæde med et netværk af 280 hoteller i drift og under udvikling, fordelt i 6 lande. Hotellerne ligger primært i Norden med populære destinationer som: København, Oslo og Stockholm, men vi har også hoteller i Polen og Tyskland

Hver dag har vores 16.000 team members ét fælles mål for øje; nemlig at sikre unikke hoteloplevelser, som giver vores gæster lyst til at komme igen. 

Scandic tilbyder også møde- og konferencefaciliteter til forskellige behov  - uanset hvad står vi klar til at hjælpe med planlægningen. Scandic Friends er det største loyalitetsprogram i den Nordiske hotelbranche med over 2 millioner medlemmer.

Som Nordens mest bæredygtige hotelkæde er vi altid fokuseret på miljø, social ansvarlighed og tilgængelighed.